Mia van IJperenplein 76
3065 JK Rotterdam (Nederland)
Contact: Jaap van Kriekingen
Telefoon: +31 (0)10 201 97 37

PowerQ

Realisatie van zonne-energieprojecten voor business, cure en care

Energie is allang geen kwestie meer van een stekker in een stopcontact, het is de bloedsomloop van uw organisatie. Versnelde verduurzaming, toenemende technologische afhankelijkheid en een tumultueuze energiemarkt maken uw energiehuishouding steeds complexer. De Energy Resultants van PowerQ zetten u aan het roer. Samen met u koersen we op zekerheid, energiebesparing en maximalisatie van uw winst of zorgbudget. En u ziet altijd exact wanneer en hoe de uitvoering verloopt.

Wij staan al vijftien jaar middenin de energietransitie. Als Rotterdammers met een groen hart én opgestroopte mouwen realiseren we energie van a tot z. De beste inkopers en traders uit de markt zijn bij ons in dienst. Logisch dat we op het gebied van automatisering en strategie drie stappen voor lopen. Ons collectief biedt omvangrijke inkoopkracht. Dit alles maakt dat onze klanten op lange termijn gemiddeld 15% minder voor hun gas en licht betalen dan organisaties uit dezelfde branche die niet met ons samenwerken.

Als belangrijke voortrekker in de energietransitie bewijzen de Energy Resultants keer op keer dat verduurzaming een aantrekkelijke businesscase is. Van de implementatie van solar systemen kennen onze specialisten het naadje van de kous, want als hoofdaannemer realiseerden we al meer dan honderd projecten. Bij ons is nog nooit een klant weggegaan. Het tegendeel is waar: elke klant brengt jaarlijks gemiddeld één nieuwe klant aan. Inmiddels heeft 30% van alle zorginstellingen zich aangesloten bij ons inkoopcollectief en groeit ons marktaandeel in het bedrijfsleven steeds sneller.

Wij zetten ons dagelijks in om de energietransitie vóór u te laten werken. Dat betekent dat u van ons deskundigheid, onafhankelijk advies en langetermijnstrategieën kunt verwachten. Bovenal zitten we samen in de wedstrijd. Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie, samen ontwikkelen we een strategie en samen realiseren we forse besparingen in een snelgroeiend inkoopcollectief. Onze Energy Resultants staan altijd voor u klaar. Omdat ú aan het roer wil blijven. Tenslotte is energie de bloedsomloop van uw organisatie.


Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zonmaat zoekt:

Hoofd Inkoop en Onderhoud

Fulltime (40 uur) - Frentsjerterdyk 1, 8855 XC, Sexbierum, Friesland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!