vanAtotZon


vanAtotZon, dé onafhankelijke zakelijke zonnespecialist, dochter van The Blue Deal, bestaat uit een fijn team van gedreven, ondernemende en professionele specialisten met verschillende invalshoeken en inzichten. Daardoor kunnen wij uw duurzaamheid-vraagstukken uitstekend invullen. Zowel op en om ons kantoor als bij alle teamleden thuis verduurzamen we op een bijzondere manieren, zodat we onze klanten als geen ander kunnen helpen met ervaringen uit eerste hand.

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven en organisaties een grote impact kunnen hebben op verduurzaming van de wereld. Deze verduurzaming is hard nodig om de welvaart te behouden, succesvol te kunnen blijven ondernemen en onze planeet gezond door te kunnen geven aan volgende generaties. Deze vraag naar verduurzaming neemt toe door zowel ambitie van uw klanten, medewerkers en partners, als nieuwe wet- en regelgeving.

Wij geloven dat veel organisaties het verschil wel wíllen maken maar denken dat duurzaam ondernemen lastig of kostbaar is en daardoor niet altijd weten waar te beginnen. Met ons specialisme energie, water en materialen kunnen vrijwel al uw duurzame ambities ingevuld worden.

Met ons eigen circulaire programma minder verbruikenduurzaam produceren en gezond werken en wonen kunt u overal instappen. Al één enkele stap brengt resultaat en de prestaties zijn transparant en inzichtelijk. Hierbij kan de juiste betrokkenheid en bewustwording van uw medewerkers een trots verschil in draagvlak en snelheid creëren.

Transparantie, betrouwbaarheid, sociaal, kwaliteit, lange termijnrelatie en een persoonlijke benadering, zijn onze belangrijke kernwaarden waarmee wij werken. Onze continue aanwezigheid sinds 2010 in een jonge en turbulente sector, klanten van MKB tot beursgenoteerd en onze hoge klanttevredenheid bevestigen ons dat we de juiste aanpak en mentaliteit hebben.

vanAtotZon
Chris Goemans

 

Pedro de Medinalaan 1
1086 XK  Amsterdam
T. +31(0)20 737 20 30
E. support@vanatotzon.com
I. www.vanatotzon.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
BayWa zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
BayWa zoekt:

Sales Representative (Nederland)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!