Rooftop Energy

Rooftop Energy is de grootste ontwikkelaar en exploitant van zonnecentrales in Nederland. Rooftop Energy richt zich op de zakelijke markt en biedt haar klanten de mogelijkheid om zonder eigen investering toch duurzame wijze stroom op te wekken door middel van zonnepanelen op hun eigen dak. Rooftop Energy neemt daarbij het gehele traject van ontwerp (inclusief beoordeling van de draagkrachtconstructie van het dak), financiering, voorbereiding, installatie en beheer voor haar rekening.

Sinds 2011 hebben wij al meer dan honderdvijftig zonnestroomprojecten op daken van bedrijven, gemeenten en scholen ontwikkeld. Voor deze laatste groep gebeurde dat in samenwerking met Stichting Natuur & Milieu en de Algemene Vereniging van Schoolleiders onder de naam ZonZoektSchool.

Het team van Rooftop Energy bestaat uit zo’n 15 mensen. Duurzaamheid is een passie. Diversiteit vinden wij een sterkte. De sfeer is open en eerlijk. Initiatief wordt gewaardeerd. Wij denken niet hierarchisch maar praktisch en oplossingsgericht.  

Rooftop Energy bv
Leendert Florusse

 

Delftsestraat 19b
3013 AD  Rotterdam
010-3108160
E. info@rooftopenergy.nl
I. www.rooftopenergy.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Esdec zoekt:

Marketing Manager

Esdec zoekt een marketing manager
Fulltime • Deventer
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!