Mauritsweg 35
3012 JT Rotterdam(Nederland)
Contact: René Raaijmakers
Telefoon: +31 (0)10-3108160

Rooftop Energy

Sinds 2012 is Rooftop Energy een drijvende kracht achter de energietransitie in Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij inmiddels 300+ ondernemingen verduurzaamd door het plaatsen én financieren van krachtige zonnecentrales. We benutten de kansen voor verduurzaming optimaal en hebben voor elk beschikbaar terrein een maatoplossing die aansluit op de wensen en behoeften van onze klanten; van Solar Cartports tot zon-op-water toepassingen.

Met de realisatie van een zonnecentrale maken onze klanten slimme stappen; een duurzamer bedrijfsimago, aantrekkelijker voor potentiële werknemers en andere stakeholders én flink besparen op uw energierekening. Bovendien hanteren wij een financieringsconstructie, waarbij klanten zelf niet hoeven te investeren. Wél de lusten, niet de lasten!

Rooftop Energy heeft alle benodigde expertise in-house. Zo kunnen onze klanten snel schakelen met één partij die de volledige aanvraag, financiering, realisatie, monitoring en het beheer uit handen neemt. Een heldere en voor onze klanten zorgeloze aanpak.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Coolblue zoekt:

Hoofdmonteur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Rotterdam
kWh People zoekt:

Technisch Projectleider Meetdiensten

Fulltime (40 uur) - Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!