Mauritsweg 35
3012 JT Rotterdam(Nederland)
Contact: Leendert Florusse
Telefoon: +31 (0)10-3108160

Rooftop Energy

Sinds 2012 is Rooftop Energy een drijvende kracht achter de energietransitie in Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij inmiddels 300+ ondernemingen verduurzaamd door het plaatsen én financieren van krachtige zonnecentrales. We benutten de kansen voor verduurzaming optimaal en hebben voor elk beschikbaar terrein een maatoplossing die aansluit op de wensen en behoeften van onze klanten; van Solar Cartports tot zon-op-water toepassingen.

Met de realisatie van een zonnecentrale maken onze klanten slimme stappen; een duurzamer bedrijfsimago, aantrekkelijker voor potentiële werknemers en andere stakeholders én flink besparen op uw energierekening. Bovendien hanteren wij een financieringsconstructie, waarbij klanten zelf niet hoeven te investeren. Wél de lusten, niet de lasten!

Rooftop Energy heeft alle benodigde expertise in-house. Zo kunnen onze klanten snel schakelen met één partij die de volledige aanvraag, financiering, realisatie, monitoring en het beheer uit handen neemt. Een heldere en voor onze klanten zorgeloze aanpak.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Adviseur/Projectbegeleider Energietransitie Gebouwen

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zonmaat zoekt:

Elektricien Zonnepanelen, vaste baan - uitstekend salaris

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!