Capital Circle


Capital Circle is een crowdfundingplatform dat ondernemers in het MKB en investeerders bij elkaar brengt en is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologische- en financiële sector. Capital Circle biedt ondernemers de kans om te groeien, klanten de kans om te besparen en investeerders de kans om te investeren in een duurzame wereld tegen een mooi rendement.
Er zijn verschillende manieren om een financiering rond te krijgen. Eén daarvan is crowdfunding, waarbij er geld uit de markt wordt gehaald via de crowd en uw projecten doorgang kunnen vinden. Investeerders kunnen via het platform de door hen gekozen projecten financieren, terwijl de ondernemers hun investering en rente kunnen terugbetalen uit de ontstane winst of de maandelijkse besparing die zij behalen.
Ons online financieringsplatform heeft inmiddels heel wat expertise opgebouwd in de duurzame sector en is expert in het financieren van dergelijke projecten. Hiernaast heef Capital Circle een ontheffing van de AFM. Reden is dat wij voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een professioneel platform, transparantie en bescherming van de geldgever en geldvrager. Door vertrouwen te scheppen, zorgen we ervoor dat investeerders en ondernemers elkaar vinden in solide en rendabele projecten. Onder andere het bedrijf OptiVolt en de franchiseformule WAAR Nederland hebben zeer succesvolle terugkerende projecten bij ons lopen.

Ons bedrijf zet enkel in op solide projecten en werkt altijd aan een lange termijn relatie met zowel investeerders als geldvragers.
Heeft u of hebben uw klanten een financieringsbehoefte? Of blijkt de voorfinanciering op een probleem te stuiten? Aarzel niet en neem contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken welke mogelijkheden er zijn en wij de wereld samen weer een stukje groener kunnen maken.

Capital Circle
Monisha Ramadhin

 

Westblaak 100
3012KM Rotterdam
T. + 31 (0) 10 30 20 303
E. monisha@capitalcircle.nl
I. www.capitalcircle.nl

 

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Topadviseur zonnepanelen franchise

Zon Advies Nederland zoekt een topadviseur zonnepanelen franchise
Fulltime • Nederland
GPC Europe zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

GPC Europe zoekt een commercieel medewerker binnendienst.
Fulltime • Tielt (B)
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!