Hybrid


Hybrid Energy is een internationaal bedrijf dat innovatieve en duurzame energieopslagsystemen produceert voor vele toepassingen in verschillende soorten milieu-omstandigheden. Innovativiteit en duurzaamheid zijn dan ook sterk ingebed in het DNA van ons bedrijf. Hybrid biedt een unieke oplossing voor het vraagstuk van energieopslag. Wij, bij Hybrid, verbeteren voortdurend onze producten en services om te kunnen voldoen aan de behoeften van de energiemarkt en te kunnen voorzien in de groeiende energiebehoefte van de wereld.  

Hybrid is onderdeel van de Betta Batteries Group, de innovators achter de Lead Crystal batterij technologie die is ontwikkeld als werkbare oplossing voor de groeiende duurzame energieopslag industrie. Elk van onze Hybrid systemen is voorzien van batterijen met de unieke Lead Crystal technologie.

Onze productiefaciliteiten zijn gevestigd in Australie, Zuid-Afrika en Nederland. Dit zorgt voor kortere levertijden, een kleinere ecologische voetafdruk en lagere kosten. We gebruiken onze wereldwijde distributienetwerk om Hybridsystemen snel en in overstemming met lokale normen te kunnen leveren.Hybrid
Zienat Hussainali

 

Rijnzathe 4
3454 PV Utrecht
T. +31 (0)88 018 6220
E. info@hybrid.energy
I. www.hybrid.energy

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Zelfstandig monteur Zonnepanelen Installaties

Zon & Zo zoekt een Zelfstandig monteur Zonnepanelen Installaties
Fulltime • Alblasserdam
De Solar Store zoekt:

Accountmanager binnendienst

De Solar Store zoekt een accountmanager binnendienst
Fulltime • Zaandam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!