3XL SolarSolutions


3XL SolarSolutions heeft zich als groothandel in zonnepanelen en LED verlichting volledig toegespitst op duurzame oplossingen in de zonne-energie en LED verlichting sector. Wij zijn van mening dat een ieder de verantwoordelijkheid draagt voor de bescherming van ons planeet en op deze manier hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

3XL SolarSolutions combineert maatgerichte oplossingen met uitstekende producten en toegewijd vakmanschap. Deze waarden vinden we niet alleen belangrijk, ze zijn ook geïmplementeerd in onze bedrijfscultuur. Zowel binnen ons bedrijf als in ons netwerk van partners is een verscheidenheid aan kennis en kunde aanwezig om een breed scala aan oplossingen te bieden als het gaat om zonne-energie en LED verlichting.

3XL SolarSolutions garandeert de hoogste kwaliteit op de lange termijn. Een belofte aan onze klant is tegelijkertijd een afspraak met onszelf.

3XL SolarSolutions is officieel distributeur van REC zonnepanelen. Daarnaast heeft het een groot aantal andere A-merken in het assortiment, zoals Trina Solar, SolarEdge, GoodWe, ClickFit en Van der Valk.

REC zonnepanelen voor de installateur
REC heeft als een van de weinige producenten van panelen toezicht op het gehele proces, van grondstof tot eindproduct. Daarnaast worden er voortdurend controles door derden uitgevoerd op verzoek van REC. Door deze kwaliteit is REC in staat om uitgebreide garanties te geven. Deze garantie is uitdrukkelijk toegeschreven naar de eindklant van dit product. REC wil uitgebreide garanties doorgeven. Hiervoor worden alle betrokken partijen in de keten tot de eindklant zorgvuldig geselecteerd.3XL SolarSolutions
Rutger Delen

Houtrakkerweg 60A
1165MX  Halfweg
T. +31 (0)20 23 52 153
E. info@3xl-solarsolutions.com
I. www.3xl-solarsolutions.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Inside project coordinator/Cost Engineer

Vattenfall zoekt een Inside project coordinator/Cost Engineer
Fulltime • Nederland
Van der Valk Solar Systems zoekt:

Inside Sales Professional

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional.
Fulltime • Monster
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!