3XL SolarSolutions


3XL SolarSolutions heeft zich als groothandel in zonnepanelen en LED verlichting volledig toegespitst op duurzame oplossingen in de zonne-energie en LED verlichting sector. Wij zijn van mening dat een ieder de verantwoordelijkheid draagt voor de bescherming van ons planeet en op deze manier hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

3XL SolarSolutions combineert maatgerichte oplossingen met uitstekende producten en toegewijd vakmanschap. Deze waarden vinden we niet alleen belangrijk, ze zijn ook geïmplementeerd in onze bedrijfscultuur. Zowel binnen ons bedrijf als in ons netwerk van partners is een verscheidenheid aan kennis en kunde aanwezig om een breed scala aan oplossingen te bieden als het gaat om zonne-energie en LED verlichting.

3XL SolarSolutions garandeert de hoogste kwaliteit op de lange termijn. Een belofte aan onze klant is tegelijkertijd een afspraak met onszelf.

3XL SolarSolutions is officieel distributeur van REC zonnepanelen. Daarnaast heeft het een groot aantal andere A-merken in het assortiment, zoals Trina Solar, SolarEdge, GoodWe, ClickFit en Van der Valk.

REC zonnepanelen voor de installateur
REC heeft als een van de weinige producenten van panelen toezicht op het gehele proces, van grondstof tot eindproduct. Daarnaast worden er voortdurend controles door derden uitgevoerd op verzoek van REC. Door deze kwaliteit is REC in staat om uitgebreide garanties te geven. Deze garantie is uitdrukkelijk toegeschreven naar de eindklant van dit product. REC wil uitgebreide garanties doorgeven. Hiervoor worden alle betrokken partijen in de keten tot de eindklant zorgvuldig geselecteerd.3XL SolarSolutions
Rutger Delen

Houtrakkerweg 60A
1165MX  Halfweg
T. +31 (0)20 23 52 153
E. info@3xl-solarsolutions.com
I. www.3xl-solarsolutions.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Connection Manager

Lightsource zoekt een Connection Manager.
Fulltime • Amsterdam
BayWa zoekt:

Sales Representative (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!