Apollovlinder 24
3723RK Bilthoven (Nederland)
Contact: Dick Teunis
Telefoon: +31 (0)6 50 69 65 33

Technique Solaire Nederland

Technique Solaire Group, opgericht in 2008, heeft ruim 100 werknemers en 61 dochterondernemingen, gegroepeerd onder de holding JLT Invest. Een van de dochterondernemingen is Technique Solaire Nederland B.V.

Techniek Solaire is een gerenommeerd bedrijf dat duurzame energie produceert en behoort tot de belangrijkste stakeholders van de zonne energiemarkt in Frankrijk. Technique Solaire is gespecialiseerd in het ontwikkelen, financieren, bouwen en exploiteren van productie-installaties voor duurzame energie.

Techniek Solaire realiseert en beheert grootschalige energieprojecten op diverse locaties zoals land, daken, water / plassen, oude afvalstortplaatsen, caravanstallingen en parkeerplaatsen en verzorgt het gehele traject, zodat de eigenaar van de betreffende locatie ontzorgd wordt en zich kan concentreren op zijn eigen activiteiten en dus niet hoeft te investeren.

In ruil voor het gebruik van zijn/haar locatie betaalt Techniek Solaire een aantrekkelijke financiële vergoeding.

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
InnoPV zoekt:

Leidinggevende PV monteur

32-40 uur - Loenen aan de Vecht 3632AB nummer 141
De Groene Monteurs zoekt:

Servicedesk medewerker (bij)baan

Parttime (24 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!