Apollovlinder 24
3723RK Bilthoven (Nederland)
Contact: Dick Teunis
Telefoon: +31 (0)6 50 69 65 33

Technique Solaire Nederland

Technique Solaire Group, opgericht in 2008, heeft ruim 100 werknemers en 61 dochterondernemingen, gegroepeerd onder de holding JLT Invest. Een van de dochterondernemingen is Technique Solaire Nederland B.V.

Techniek Solaire is een gerenommeerd bedrijf dat duurzame energie produceert en behoort tot de belangrijkste stakeholders van de zonne energiemarkt in Frankrijk. Technique Solaire is gespecialiseerd in het ontwikkelen, financieren, bouwen en exploiteren van productie-installaties voor duurzame energie.

Techniek Solaire realiseert en beheert grootschalige energieprojecten op diverse locaties zoals land, daken, water / plassen, oude afvalstortplaatsen, caravanstallingen en parkeerplaatsen en verzorgt het gehele traject, zodat de eigenaar van de betreffende locatie ontzorgd wordt en zich kan concentreren op zijn eigen activiteiten en dus niet hoeft te investeren.

In ruil voor het gebruik van zijn/haar locatie betaalt Techniek Solaire een aantrekkelijke financiële vergoeding.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Commercieel administratief medewerker(st)er

Fulltime (40 uur) - 6662 NG
Zonmaat zoekt:

Medior Elektricien Zonnepanelen (M/V) Friesland

Fulltime (40 uur) - Frjentsjerterdyk 1, Sexbierum, Friesland, 8855 XC
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!