Izaäk Evertslaan 5
6814 JH Arnhem (Nederland)
Contact: Mylène Ragon
Telefoon: +31 (0)6 294 90 492

Slim Opgewekt

Slim Opgewekt verduurzaamt maatschappelijk vastgoed in het onderwijs, de sport en zorg. Dat doen we met zonne-energie, ledverlichting en educatieve bewustmaking. Elk type organisatie vraagt om haar eigen aanpak, daarom hebben we drie merken, ieder met een eigen doelgroep.

  1. Onze Zorg is Opgewekt voor zorginstellingen
  2. Slim Opgewekt Scholen voor onderwijsinstellingen
  3. Sportief Opgewekt voor sportclubs

In het kort
Slim Opgewekt verduurzaamt onderwijs-, zorginstellingen en sportclubs met een totaalaanpak. Van advies, realisatie met techniek, bewustmaking tot aan beheer, zijn wij het aanspreekpunt. Hiermee garanderen we dat afspraken worden nagekomen en bouwen we aan een langetermijnrelatie. Ons doel: meer duurzame energie realiseren, de energielasten verlagen en daarmee geld vrijmaken voor de organisaties zelf.

Ontstaan van Slim Opgewekt
In 2012 startten vier ambitieuze mensen Slim Opgewekt. Vanuit hun voormalige rol als adviseur zagen ze dat duurzame projecten slechts mondjesmaat van de grond kwamen, terwijl de noodzaak van verduurzaming helder was, de techniek bewezen en de businesscase zeer gunstig. Tijd voor realisatie! De naam Slim Opgewekt kozen we vanwege het opwekken van schone energie en omdat we positief zijn over de kansen van duurzaamheid. Drie van de vier oprichters werken nog steeds hard aan deze missie. Zij verkennen daarbij nieuwe oplossingen en mogelijkheden voor nog meer resultaat.

Alvast hartelijk dank voor een snelle en correcte wijziging. Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen/opmerkingen zijn, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.


Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelen adviseur

NovaVolt zoekt 2 zonnepanelen adviseurs.
Fulltime • Midden-Nederland en Alphen aan de Rijn
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!