REWA bvba


REWA heeft meer dan 25 jaar ervaring in goede, energiezuinige installaties. Wij combineren ervaring en vakmanschap en streven steeds naar de beste prijs/kwaliteit op de markt verkrijgbaar.

U kunt bij REWA terecht voor complete pakketten met alle benodigdheden voor een PV-installatie.  De verzending van uw bestelling, naar een adres van uw keuze in Nederland, vindt plaats zonder extra kosten. Daarnaast leveren wij ook de afzonderlijke componenten.

Natuurlijk bieden wij ook technische assistentie zoals:

  • Configuratie
  • Dakplanning
  • Componentselectie
  • Producttrainingen

Een belangrijk onderdeel is service. REWA fungeert als 1e aanspreekpunt bij vragen en problemen en heeft nauwe contacten en service-overeenkomsten met de fabrikanten.    

Bij REWA staat persoonlijk contact voorop. Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.  Aarzel daarom niet om contact op te nemen.


REWA bvba
Patrik Oorts


Vierselbaan 40 Unit 2
2240 Zandhoven, Belgium
M. +31 6 2495 4778
T. +32 3 384 35 42
E. sales@rewa.be
I. www.rewa.be

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
IZEN zoekt:

Projectleider EPC

IZEN is op zoek naar diverse projectleiders EPC.
Fulltime • Wijchen en Lille (B)
HVC zoekt:

Research/Assignment

Research opportunity / assignment at HVC
Fulltime • HVC
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!