Remeha


Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.

Warm tapwater is en blijft een van de grote energievragers in Nederlandse huishoudens. Hoe goed we ons huis ook isoleren, het comfort van een warme douche of een heerlijk schuimend bad wil niemand zich ontzeggen. Daarom is een zonneboilersysteem de ideale installatie om de energiekosten voor comfort substantieel te verlagen.

Zelfs in ons redelijk koude klimaat is het inschakelen van zonne-energie heel aantrekkelijk. De benutting van de warme zonnestralen zorgt ervoor dat huishoudens flink op hun gasrekening kunnen besparen, en daarmee ook hun CO2-uitstoot reduceren.

Remeha Solar Home
Remeha Solar Home bestaat uit diverse meerdere systemen. De installateur kan voor iedere woonsituatie een passende oplossing kiezen. Van rijtjeshuis tot royale vrijstaande woning voor eenpersoonshuishoudens én voor grote gezinnen. De zonlichtsystemen worden in kant-en-klare pakketten voor op en in huis geleverd. Deze systemen zijn volledig gericht op installatiegemak. De installatie van de nieuwe, geavanceerde Remeha collectoren is verrassend eenvoudig. De collectoren zijn zowel in horizontale en verticale uitvoering verkrijgbaar, geschikt voor in-dak, op-dak, plat dak en wandmontage. Combineer één tot vijf lichte, compacte zonnecollectoren met kwalitatief hoogwaardige zonneboilers in oplopende klassen en capaciteit. De hoogste klassen zijn bovendien volledig uitgeruste boilers (inclusief voorgemonteerd zonnestation, regelaar en expansievat) voor nog meer installatiegemak.

Remeha Solar Pro
In het voorjaar van 2016 heeft Remeha haar nieuwe Solar Pro productlijn geïntroduceerd voor de commerciële markt. Inzet is collectief warmwaterverbruik, mede omdat hier het grootste besparingspotentieel zit. Ook zijn de aangescherpte EPC richtlijnen een goede investeringsreden voor zonneboilersystemen, omdat deze de EPC fors reduceren. Onze systemen zijn opgebouwd uit zogenaamde building blocks, zodat we voor ieder project een maatwerk oplossing kunnen bieden.

Dé nummer 1 Consumentenbond
Met het cijfer 8 heeft de Remeha RemaSOL 150SE-1S de hoogste score behaald in de zonneboilertest van de Consumentenbond. Samen met haar Europese zusterorganisaties testte de Consumentenbond verschillende zonneboilers. Uit de testen blijkt dat de RemaSOL 150SE-1S op betrouwbaarheid de hoogste score behaalt, namelijk een 10. Ook voor de prestatie kreeg deze zonneboiler de tweede hoogste scores. Daarnaast is ook het installatiegemak getest. Uiteindelijk resulteerde dit in het hoogste 'overall' testoordeel van alle geteste zonneboilers. Voor meer informatie kijk op onze website.Remeha B.V.
Mathieu Knaven (Product Manager)


Marchantstraat 55
7332 AZ Apeldoorn
T. +31 (0) 55 549 69 69
E. remeha@remeha.com
I. nl.remeha.com

 

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Servicemonteur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Servicemonteur
Fulltime • Alblasserdam
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Installateur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Installateur
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!