Home-NRG


Home-NRG is importeur en groothandel van zon pv-systemen. Wij zijn al meer dan 6 jaar gespecialiseerd in zonne-energie. Home-NRG levert compleet op maat gemaakte pv-installaties aan de zakelijk markt.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee we een samenwerkingsverband aan kunnen gaan. Wij kunnen u in het gehele verkoopproces naar uw klant ondersteunen: van aanvraag en montage tot en met oplevering. Onze service gaat hierin verder dan enkel het leveren van pakketten!

Als geïnteresseerde installateur bent u altijd welkom om bij ons in de showroom en magazijnen te kijken en om onder het genot van een kop koffie te praten over de mogelijkheden met één van onze medewerkers.
Particulieren kunnen voor informatie of offerteaanvragen contact opnemen met één van onze dealers in de omgeving. Wij verwijzen u zelf graag door naar de beste dealer voor uw situatie, neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.Home-NRG
Wouter Lansink

Eerste Stegge 54
7631 AE Ootmarsum
T. +31 (0) 541 200 180
F. +31 (0) 541 294 549
E. info@home-nrg.nl
I. www.home-nrg.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Planoloog/planner

Lightsource zoekt een planoloog/planner.
Fulltime • Amsterdam
ProfiNRG zoekt:

Account Manager Solar Agrarische sector

ProfiNRG zoekt een account Manager Solar Agrarische sector
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!