Home-NRG


Home-NRG is importeur en groothandel van zon pv-systemen. Wij zijn al meer dan 6 jaar gespecialiseerd in zonne-energie. Home-NRG levert compleet op maat gemaakte pv-installaties aan de zakelijk markt.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee we een samenwerkingsverband aan kunnen gaan. Wij kunnen u in het gehele verkoopproces naar uw klant ondersteunen: van aanvraag en montage tot en met oplevering. Onze service gaat hierin verder dan enkel het leveren van pakketten!

Als geïnteresseerde installateur bent u altijd welkom om bij ons in de showroom en magazijnen te kijken en om onder het genot van een kop koffie te praten over de mogelijkheden met één van onze medewerkers.
Particulieren kunnen voor informatie of offerteaanvragen contact opnemen met één van onze dealers in de omgeving. Wij verwijzen u zelf graag door naar de beste dealer voor uw situatie, neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.Home-NRG
Wouter Lansink

 

Eerste Stegge 54
7631 AE
T. +31 (0) 541 292 831
F. +31 (0) 541 294 549
E. info@home-nrg.nl
I. www.home-nrg.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Projectmedewerker duurzame energie

Libra Energy zoekt een projectmedewerker duurzame energie.
Fulltime • Uitgeest
Lightsource zoekt:

Project Development Manager

Lightsource zoekt een Project Development Manager.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!