Greenfocus


Greenfocus gelooft in een duurzaam Nederland. Een land waarin mensen op een verantwoordelijke en respectvolle manier met hun omgeving omgaan. Dat doen we door duurzaamheid op een pragmatische wijze te benaderen. We vertalen grote en kleine ambities naar praktische oplossingen, waarin creativiteit het vertrekpunt is. Zo verzekeren we toekomstige generaties van een schone en veilige leefomgeving.

Greenfocus helpt particulieren, gemeenten én bedrijven verder te verduurzamen. Als één van de eerste bedrijven in Nederland is Greenfocus gecertificeerd om de energiezuinigheid (het energielabel) van gebouwen te beoordelen. Op basis daarvan zorgen wij voor een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Daarnaast installeren wij op grote schaal duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, zonneboilers en led verlichting. Dit ook als gecertificeerd zonnekeur installateur.

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarom is ons motto: verbaas elke klant. Wilt u weten hoe wij dat doen? Dan nodigen we u uit om eens kennis te maken.


Greenfocus B.V.
Roel de Wit


Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
T. +31 (0) 20 44 81 400
E. roeldewit@greenfocus.nl
I. www.greenfocus.nl

 

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Duramotion zoekt:

Technisch verkoper

Duramotion is op zoek naar een technisch verkoper.
Fulltime • Heerlen
Sunbeam zoekt:

Operational manager (m/v)

Sunbeam zoekt een operational manager (m/v).
Fulltime • Zeist
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!