Greenfocus


Greenfocus gelooft in een duurzaam Nederland. Een land waarin mensen op een verantwoordelijke en respectvolle manier met hun omgeving omgaan. Dat doen we door duurzaamheid op een pragmatische wijze te benaderen. We vertalen grote en kleine ambities naar praktische oplossingen, waarin creativiteit het vertrekpunt is. Zo verzekeren we toekomstige generaties van een schone en veilige leefomgeving.

Greenfocus helpt particulieren, gemeenten én bedrijven verder te verduurzamen. Als één van de eerste bedrijven in Nederland is Greenfocus gecertificeerd om de energiezuinigheid (het energielabel) van gebouwen te beoordelen. Op basis daarvan zorgen wij voor een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Daarnaast installeren wij op grote schaal duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, zonneboilers en led verlichting. Dit ook als gecertificeerd zonnekeur installateur.

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Daarom is ons motto: verbaas elke klant. Wilt u weten hoe wij dat doen? Dan nodigen we u uit om eens kennis te maken.


Greenfocus B.V.
Roel de Wit


Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
T. +31 (0) 20 44 81 400
E. roeldewit@greenfocus.nl
I. www.greenfocus.nl

 

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Slim opgewekt! zoekt:

PV Engineer

Slim opgewekt! zoekt een PV engineer.
Fulltime • Arnhem
Volta Solar zoekt:

Tendermanager

Volta Solar zoekt een tendermanager.
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!