Seminar IBC Solar - Sungrow

IBC SOLAR BV organiseert samen met Sungrow een seminar op 18 en 19 september. Door een van de scholingen te volgen kunt u een gecertificeerd Sungrow Power Partner worden. Naast het Power Partner programma wordt er ook aandacht geschonken aan het praktisch installeren van de nieuwste 1 fase omvormers en digitale marketing. De seminars zijn gratis en er wordt voor lunch gezorgd.

PROGRAMMA

10:00 uur | Introductie Sungrow
Inleiding: het bedrijf Sungrow, portfolio en bedrijfsstrategie.

10:45 uur | SUNGROW POWER PARTNER-PROGRAMMA & DIGITALE MARKETING
De voordelen van de Sungrow Power Partner programma worden weergegeven. Hierna wordt in een cursus "Digital Marketing" uitgelegd hoe installateurs de online aanwezigheid van hun bedrijf kunnen verbeteren met minimale inspanningen.

---Koffiepauze---

11.30 uur | SUNGROW NEXT GENERATION SOLUTIONS | RESIDENTIAL
Maak kennis met de volgende generatie residentiële oplossingen van Sungrow en de snelst te installeren omvormer ter wereld. Alle product toepassingen en communicatieoplossingen worden in detail besproken.

--- Lunchpauze ---

13.00 uur | SUNGROW NEXT GENERATION SOLUTIONS | COMMERCIAL EXTREME
Het Sungrow team toont de nieuwe "Commercial Extreme" -oplossingen en legt uit waarom ze uiterst efficiënt en gemakkelijk te installeren zijn.

13.30 uur | MONITORING & COMMISSIONING | PRAKTISCHE GEDEELTE
Presentatie van de de nieuwe iSolarCloud-app voor een eenvoudige en gebruikersvriendelijke monitoring. Praktische training om de installatie van de nieuwe omvormers onder de knie te krijgen. 

18 september 2019
Taal: Engels
Tijdstip: 10 - 15 uur.
Locatie: Van der Valk Houten
Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

19 september 2019
Taal: Engels
Tijdstip: 10 -15 uur
Locatie: Museum van de Vrouw
Plats 1, 6101 AP Echt

U kunt zich aanmelden tot 1 september via marketing@ibc-solar.nl. Graag vermelden op welke dag u de seminar wil volgen.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Coolblue zoekt:

Voorman / 1e Elektromonteur

Plus- en minpunten + Je coacht je eigen vaste team op jouw bus en zorgt dat zij elke dag een beetje beter worden. + Je bent samen verantwoordelijk voor 1 à maximaal 2 installaties bij onze klanten thuis. + Zelfs als je een...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Coolblue zoekt:

Accountmanager Zonnepanelen

Plus- en minpunten + Je weet alles van je klant en leert alles over zonnepanelen. Die kennis combineer je zodat je hem of haar helpt de beste keuze te maken. + Je bent dagelijks bezig met technisch tekenen in onze slimme software....
Fulltime (40 uur) - Rotterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!