Eindsymposium PV OpMaat |

Op 19 juni 2019 vindt van 13.00 tot 17.00 uur bij De Zwarte Doos op het terrein van TU Eindhoven het eindsymposium van het project PV OpMaat plaats. Het project PV OpMaat heeft de afgelopen drieënhalfjaar met acht kennispartijen en veertien bedrijven gewerkt aan esthetische en efficiënte zonnecellen, op maat geïntegreerd in de gebouwde omgeving. Op deze middag presenteren we u met trots de resultaten in lezingen en rondleidingen. Betreed met ons de wereld van nieuwe mogelijkheden die deels al vandaag te koop zijn.

In het programma schetsen we u de richting van de nieuwste initiatieven in de zonnecellen markt. We gaan in op de mogelijkheden van CIGS en perovskiet geïllustreerd aan de hand van een pastorij-raam. We gebruiken data van consumentenpanelen op gewone daken, geanalyseerd over een heel jaar om u in te lichten over werkelijke opbrengst. We laten zien hoe zonnepanelen, die vandaag al te koop zijn, prachtig architectonisch zijn verwerkt in duurzaam gebouwde flats. En we laten u zien wat de volgende generatie van gevelpanelen voor prachtige mogelijkheden bieden.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
ProfiNRG zoekt:

Werkvoorbereider zonnepanelen

ProfiNRG zoekt een werkvoorbereider zonnepanelen (M/V)
Fulltime • Utrecht
LightsourceBP zoekt:

Project Developer

LightsourceBP is looking for a Project Developer.
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!