Eindsymposium PV OpMaat |

Op 19 juni 2019 vindt van 13.00 tot 17.00 uur bij De Zwarte Doos op het terrein van TU Eindhoven het eindsymposium van het project PV OpMaat plaats. Het project PV OpMaat heeft de afgelopen drieënhalfjaar met acht kennispartijen en veertien bedrijven gewerkt aan esthetische en efficiënte zonnecellen, op maat geïntegreerd in de gebouwde omgeving. Op deze middag presenteren we u met trots de resultaten in lezingen en rondleidingen. Betreed met ons de wereld van nieuwe mogelijkheden die deels al vandaag te koop zijn.

In het programma schetsen we u de richting van de nieuwste initiatieven in de zonnecellen markt. We gaan in op de mogelijkheden van CIGS en perovskiet geïllustreerd aan de hand van een pastorij-raam. We gebruiken data van consumentenpanelen op gewone daken, geanalyseerd over een heel jaar om u in te lichten over werkelijke opbrengst. We laten zien hoe zonnepanelen, die vandaag al te koop zijn, prachtig architectonisch zijn verwerkt in duurzaam gebouwde flats. En we laten u zien wat de volgende generatie van gevelpanelen voor prachtige mogelijkheden bieden.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Medewerker Beheer en Onderhoud

Wocozon zoekt een medewerker Beheer en Onderhoud
32-40 uur • De Meern - Utrecht
Statkraft zoekt:

Project Developer Wind

Statkraft is looking for a Project Developer Wind (2FTE)
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!