InterSOLUTION |

De Belgische vakbeurs voor zonne-energie, InterSOLUTION, is terug van weggeweest, te weten op 17 en 18 januari 2018. De voorbije jaren zat de markt voor zonnepanelen in België in een stevige economische dip en werd de beurs ‘on hold’ gezet. Maar nu is de sector langzaam maar zeker uit het dal aan het klauteren en de markt opnieuw organisch te groeien, zonder subsidies. Na 6 succesvolle edities tussen 2009 en 2014 (red. gemiddeld 4500 bezoekers) wil InterSOLUTION ook de komende jaren hét platform zijn voor alle professionelen in deze nichemarkt, waar vraag en aanbod elkaar treffen. Beursorganisator Delfico wil de sector graag opnieuw ondersteunen met een kwalitatieve business-to-business vakbeurs.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Werkvoorbereider

Libra Energy zoekt een werkvoorbereider!
Fulltime • Uitgeest
Zon Advies Nederland zoekt:

Topadviseur zonnepanelen

Zon Advies Nederland zoekt een top adviseur zonnepanelen.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!