InterSOLUTION |

De Belgische vakbeurs voor zonne-energie, InterSOLUTION, is terug van weggeweest, te weten op 17 en 18 januari 2018. De voorbije jaren zat de markt voor zonnepanelen in België in een stevige economische dip en werd de beurs ‘on hold’ gezet. Maar nu is de sector langzaam maar zeker uit het dal aan het klauteren en de markt opnieuw organisch te groeien, zonder subsidies. Na 6 succesvolle edities tussen 2009 en 2014 (red. gemiddeld 4500 bezoekers) wil InterSOLUTION ook de komende jaren hét platform zijn voor alle professionelen in deze nichemarkt, waar vraag en aanbod elkaar treffen. Beursorganisator Delfico wil de sector graag opnieuw ondersteunen met een kwalitatieve business-to-business vakbeurs.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Klimaatgarant Solar zoekt:

Project Medewerker

Klimaatgarant Solar is op zoek naar een technische project medewerker.
Fulltime • Ridderkerk/Schiedam
Zelfstroom zoekt:

Marketing Data Scientist (Junior/Medior)

Zelfstroom zoekt een Marketing Data Scientist (Junior/Medior).
Fulltime • Den Bosch
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!