Solar Magazine - on thE-MOVE Summit 1.0.

on thE-MOVE Summit 1.0.

De toekomst zal elektrisch zijn of niet… Alle vooruitzichten op Belgisch, Europees en internationaal niveau wijzen in dezelfde richting: de verkoop van elektrische voertuigen zal exponentieel stijgen in de komende jaren. Tegen 2030 zullen 2 op 3 verkochte voertuigen in België elektrisch zijn*. Een nieuw tijdperk is ingeluid.

Wie zijn de trekkers van deze e-mobity revolutie? En welke sectoren zullen mee hun stempel zetten in dit succesverhaal? Blijft de e-mobility beperkt tot de leasingmarkt of zal iedereen de overstap maken naar elektrisch rijden? Zal de laadinfrastructuur de vraag kunnen volgen? Hoe kunnen EV’s de integratie van meer hernieuwbare energie in het elektriciteitssysteem ondersteunen? Welke oplossingen zijn er om thuisladen op een slimme manier te integreren ? Heeft vehicle to grid of home laden een toekomst? Zoveel veranderingen impliceren ook veel vragen waarop onze experts een antwoord formuleren tijdens on thE-MOVE Summit 1.0.

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
SolarToday zoekt:

Commercieel administratief medewerk(st)er

32-40 uur - Hendrik Figeeweg 1R, 2031BJ Haarlem
SolarToday zoekt:

Controller

Fulltime (40 uur) - Hendrik Figeeweg 1R, 2031 BJ Haarlem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!