Solar Magazine - #kennisdelen 2.0

#kennisdelen 2.0

Onze branche staat voor een enorme uitdaging: het verduurzamen van Nederland. In de elektrificatie-slag die we gaan maken speelt zonne-energie een belangrijke rol. Om deze klus aan te kunnen is het essentieel om als branche samen te werken en onze ervaring en kennis met elkaar te delen.

Niemand wil PV installaties installeren die later worden afgekeurd door een (Scope 12) inspecteur of die van het dak afwaaien. Kennis delen is daarom van groot belang.

Kennisdelen 2.0 is samen werken aan een betere energietoekomst.
Om te zorgen dat er voldoende kennis is Daarom organiseert Dennis van der Meij van Solar-Engineering, in samenwerking met Memodo, binnenkort weer een nieuwe reeks sessies waarin we kennis binnen de branche gaan uitwisselen. Installateurs, projectleiders, werkvoorbereiders, engineers, leveranciers en verzekeraars komen samen op #Kennisdelen 2.0 om te leren van onze gastsprekers én van elkaar.

Vanwege de grote belangstelling hebben we maar liefst vier verschillende dagen in juni gepland. Waarop verschillende bedrijven en specialisten op het gebied van dakdraagsystemen, PV en Scope 12 ons laten zien waar zij in de praktijk tegenaanlopen en welke oplossingen zij hebben gevonden. Zodat het belangrijke werk zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Van ballast-calculatie tot groepenkasten en alles wat hier tussen zit zal tijdens de sessies worden besproken. Dus geen verkooppraat, maar technisch inhoudelijke praktische informatie waar we allemaal wat aan hebben.

Vanzelfsprekend kun je als deelnemer ook jouw ervaringen delen, want kennis delen komt altijd van twee kanten.

Meld je aan: www.solar-engineering.nl
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan. Alle sessies van #Kennisdelen 2.0 vinden plaats in het centraal gelegen Zaltbommel en duren van 15:00 tot 20:00 uur. Daar zie je de gastsprekers en hun kennissessies en is er natuurlijk ook ruimte voor hapjes, drankjes en een gezamenlijke maaltijd om elkaar te leren kennen in informele sfeer.

Inschrijven gaat eenvoudig via www.solar-engineering.nl
De beschikbare data zijn:

  • Vrijdag 3 juni
  • Vrijdag 10 juni
  • Vrijdag 17 juni 
  • Vrijdag 24 juni

We hopen je snel te ontmoeten en samen te kunnen werken aan een betere energietoekomst.

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
SolarToday zoekt:

Logistiek expert

32-40 uur - Hendrik Figeeweg 1R, 2013BJ Haarlem
Green Energy Storage zoekt:

Projectleider Ontwikkeling

Fulltime (40 uur) - Ceresstraat 1, 4811 CA Breda
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!