Solar Magazine - SMA | Hands-on opleiding: de Sunny Tripower Smart Energy Hybride omvormer

SMA | Hands-on opleiding: de Sunny Tripower Smart Energy Hybride omvormer

Leer de nieuwe Sunny Tripower Smart Energy beter kennen via praktijkoefeningen.

De nieuwe hybride omvormer van SMA produceert energie én slaat energie op! Met deze hybride 3-fasige omvormer zet u opslag slim in om de autoconsumptie te verhogen en de energiefactuur laag te houden. Als deel van SMA Energy System Home stellen wij u één systeem van één leverancier voor. Het systeem is modulair en u kunt het op gelijk welk tijdstip uitbreiden volgens de behoefte en het budget. Naast opslag, biedt de nieuwe omvormer ook een oplossing voor het laden van de elektrische auto, het verwarmen van het huis en van sanitair water.

De snelle laad- en ontlaadcapaciteit van de driefasige Sunny Tripower Smart Energy zorgt voor maximale batterijbenutting, ook bij wisselvallig weer. De ingebouwde automatische back-upfunctie zorgt voor stroomtoevoer in het geval van een stroomstoring. In combinatie met de Sunny Home Manager benut deze omvormer de extra productie van zonnepanelen die bij andere omvormers verloren gaat.

Ontdek alle toepassingen en functionaliteiten van deze nieuwe Sunny Tripower Smart Energy maar leer hem vooral beter kennen door praktijkoefeningen. Tijdens deze workshop gaan we hem installeren en configureren

Doel

Gedurende een halve dag komt u alles te weten over de toepassingen en functionaliteiten van de nieuwe Sunny Tripower Smart Energy en doet u praktijk oefeningen. U gaat hem installeren en configureren. Leer het van ons en bespaar veel tijd op de werf.

Programma

- Waarom een hybride omvormer?

- Kenmerken van de Sunny Tripower Smart Energy

- Hoe berekenen welke combinatie van toestel en batterijen geschikt is?

- Hoe installeren en configureren?

- Waarom kiezen voor SMA?

Prijs: €99

Duur: 3u

Voor wie: installateurs van residentiële energiesystemen

Agenda

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
Janszon BV zoekt:

Service Technicus PV systemen in Amsterdam

32-40 uur - Amsterdam
Wattkraft Benelux zoekt:

Management Assistent

<24 uur - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!