Solar Magazine - Zonnepanelen energiebron of bron van zorg?

Zonnepanelen energiebron of bron van zorg?

Op donderdag 9 december 2021 organiseert Agentschap Telecom het jaarlijkse symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’. Thema van het online symposium is de energietransitie en de afhankelijkheid van digitale ecosystemen. In het webinar Zonnepanelen energiebron of bron van zorg? gaat Leon Straathof namens Holland Solar in gesprek met Erik Lucas, hoofd Markttoezicht van Agentschap Telecom. Het onderwerp: wat zijn de risico’s van meer draadloze signalen in de ether? Welke rol spelen bijvoorbeeld PV-installaties en LED? Welke ketenpartner heeft welke verantwoordelijkheid?

Vragen en inbreng van online deelnemers worden via de chat in de studio gedeeld. Daarnaast kunnen deelnemers na afloop van het webinar ‘inbellen’ via een online platform en met elkaar en de sprekers in gesprek gaan.

Deelname is kosteloos.

Agenda

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Gedreven en ervaren Project Manager

32-40 uur - 3554PZ
SolarMinds zoekt:

Service monteur

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!