Webinar: vlot werken met Sunny Design 5.20

Doel: Snel en efficiënt eenvoudige installaties dimensioneren.

Kom kennis maken met heel wat bijkomende functies in Sunny Design Web 5.20.

Deze online opleiding geeft een eerste kennismaking met de vernieuwde software Sunny Design Web 5.20 en overloopt alle stappen om een zonnestroomproject uit te rekenen. Het bestaat vooral uit praktische oefeningen en enkele tips en tricks om vlot aan de slag te gaan. Het laat toe in een handomdraai snel en efficiënt eenvoudige installaties te configureren, bijvoorbeeld waar de PV-generator uit één of twee delen bestaat die op één omvormer zal worden aangesloten. Tijdens de opleiding kunt u ook via een chatfunctie vragen stellen aan de lesgever.

Wat hebt u nodig? Computer met Sunny Design (https://www.sunnydesignweb.com/ ) geopend en internet. Bijkomende programma's zijn niet nodig. Een geluidsinstallatie is wel nodig.

U ontvangt de link naar de webinar bij uw bevestiging via e-mail.

Kosteloos

Duur: 1,5 uur

Waar: Via webinar. Webinar is de afkorting van “web-based seminar” ofwel een opleiding die plaatsvindt op het internet. U hoeft zich niet te verplaatsen.

Doelgroep: installatie-ontwerpers, verkopers van zonnestroominstallaties, beginnende installateurs van residentiële installaties, elektriciens, andere belanghebbenden uit de industrie.

Voorkennis: geen voorkennis vereist

Gelieve op voorhand Sunny Design klaar te zetten op uw PC via www.SunnyDesignWeb.com. 

Agenda

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
G2 Energy zoekt:

Sales Manager

Fulltime (40 uur) - Uddel en/of Zutphen
kWh People zoekt:

Inkoper

Fulltime (40 uur) - Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!