HIER opgewekt |

17 november 2017 | Iedereen die betrokken is bij lokale energieopwekking komt bij elkaar: verenigingen van eigenaren, corporaties serviceverleners en andere betrokkenen. Om te leren, te delen en te ontmoeten over decentraal opgewekte energie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer het ontwikkelen van productie-installaties onder de huidige wetgeving, business modellen, financiering, governance, ledenwerving en samenwerking met gemeenten en provincies.
Kijk voor meer informatie op www.hieropgewekt.nl

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Warehouse medewerker

Libra Energy zoekt een warehouse medewerker.
Fullltime • Uitgeest
Klimaatgarant Solar zoekt:

Uitvoerder

Klimaatgarant Solar is op zoek naar een uitvoerder, je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je let op de kwaliteit van materialen en het uitgevoerde werk, je bent probleemoplossend en stressbestendig.
Fulltime • Ridderkerk/Schiedam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!