De complete All-risk verzekering voor PV-installaties.

Graag willen wij u uitnodigen voor het webinar “All-risk verzekering voor PV-installaties”.

In samenwerking met onze partner GGW (Gossler, Gobert & Wolters Gruppe), hebben wij de meest uitgebreide verzekering samengesteld om PV-installaties van uw klanten te verzekeren. GGW bestaat al sinds 1758 en is een gerenommeerd Duits verzekeringskantoor. Momenteel heeft GGW 10 vestigingen in Duitsland, waarbij haar hoofdkantoor in Hamburg (DE) is gevestigd.

De all-risk verzekering kan door zowel particuliere als zakelijke klanten worden afgesloten. Het gaat hierbij om eenmalige premie vanaf € 47,19 EUR per jaar incl. btw (= eenmalig 472 EUR voor 10 jaar incl. btw) excl. assurantiebelasting. De verzekering kan gemakkelijk online afgesloten worden. Op dit moment is de verzekering enkel beschikbaar voor de Nederlandse markt. Hierdoor is dit webinar vooral interessant voor Nederlandse firma's. Mocht u interesse hebben, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan het webinar.

Taal: Engels

Inschrijven kan vanaf nu via het volgende mailadres: marketing@ibc-solar.nl

Agenda

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Senior O&M Manager (Solar PV & Storage) - The Netherlands

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
CCL Solar B.V. zoekt:

Account Manager Benelux

Fulltime (40 uur) - Nieuwegein
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!